OFFICIAL WEBSITE
 • Shop
 • Muzika
 • BLU-RAY ZAGREB
 • Uzmi ovaj dar
 • Novosti
 • Biografija
 • Kontakt
 • Partneri
 • SUPERSHOW DINE MERLINA IZ ARENE ZAGREB OD 2. MARTA NA BLU-RAYU!

  Dino Merlin je u najvećoj hrvatskoj dvorani, Areni Zagreb, u sklopu svjetske turneje „Hotel Nacional“ 03.12.2016. održao koncert na kojem je više od 20 hiljada gledatelja svjedočilo pravom muzičkom i vizualno-produkcijskom spektaklu. Ovaj istinski supershow u rasprodanoj Areni Croatia Records odlučila je ovjekovječiti na Blu-rayu pod nazivom „Dino Merlin – Arena Zagreb“, koji je objavljen 02.3.2018. godine.

  U najavi ovog izdanja Croatia Records naglašava: "Da je riječ o velikoj glazbenoj zvijezdi pokazuju oboreni rekordi posjećenosti u svim najvećim dvoranama u regionu i brojka od preko 650.000 posjetitelja na koncertima u posljednje 4 godine, kao i uspjeh posljednjeg studijskog albuma „Hotel Nacional“ koji je stigao do 8. mjesta najcjenjenije svjetske top liste Billboard World Albums. Svaki singl je postigao veliki uspjeh, a videospotovi broje milijunske preglede na YouTube-u, tako primjerice pjesma „Školjka“ bilježi više od 22 milijuna pregleda što Merlina svrstava u najveće regionalne glazbene zvijezde. Pjesme na njegovim koncertima stvaraju posebnu atmosferu i emociju što publika vjerno prati više od 30 godina koliko traje njegova karijera. Svih tih godina napisao je neki od ultimativnih hitova i najljepših pop pjesama koje su ikada napisane na našim prostorima, a na brojnim koncertima, kako ovdje, tako i u svijetu, okuplja mnoštvo generacija uvijek koristeći najmoderniju produkciju i postavljajući glazbene trendove. Stoga će i ovo sjajno Blu-ray izdanje publika dočekati s oduševljenjem i uživati u nekim od najvećih i bezvremenskih hitova Dine Merlina poput „Hotel Nacional“, „Školjka“, „Rane“,„Kad zamirišu jorgovani“, „Nešto lijepo treba da se desi“, „Bosnom behar probeharao“ i mnogih drugih".

  Ovo limited edition izdanje obogaćeno je knjižicom na 16 stranica s fotografijama te opisom koncertnog spektakla u Areni Zagreb. Režiju koncerta potpisuje Marko Zeljković, dok produkciju Blu-raya potpisuju CMC i Croatia Records u saradnji sa Magazom iz Sarajeva. Svi kupci Blu-raya dobit će i download kôd za besplatno preuzimanje video materijala na svoj uređaj, dok su live audio snimke svih pjesama s koncerta dostupne i na digitalnim platformama iTunes, Deezer i Spotify".


  Online kupovina - Magaza web shop
  (Dostava na kućnu adresu diljem svijeta)

  IMATE PITANJE? KONTAKTIRAJTE NAS