OFFICIAL WEBSITE
 • Shop
 • Muzika
 • BLU-RAY ZAGREB
 • Uzmi ovaj dar
 • Novosti
 • Biografija
 • Kontakt
 • Partneri
 • Novosti
  02.03.18.

  Supershow iz Arene Zagreb na Blu-rayu!

   

  Croatia Records: PRVI PUT NA BLU-RAYU FANTASTIČNI DINO MERLIN U ARENI ZAGREB!
   
  Od danas (02.3) u prodaji je prvi Blu-ray Dine Merlina sa snimkom koncerta iz rasprodane Arene Zagreb koji je jedan od najznačajnih glazbenika u regiji održao u sklopu svjetske turneje „Hotel Nacional“ 3. prosinca 2016. godine. Koncert je to na kojem je više od 20 tisuća gledatelja svjedočilo pravom glazbenom i vizualno-produkcijskom supershowu koji je Croatia Records odlučila ovjekovječiti na Blu-rayupod nazivom „Dino Merlin – Arena Zagreb“.
   
  Da je riječ o velikoj glazbenoj zvijezdi pokazuju oboreni rekordi posjećenosti u svim najvećim dvoranama u regionu i brojka od preko 650.000 posjetitelja na koncertima u posljednje 4 godine, kao i uspjeh posljednjeg studijskog albuma „Hotel Nacional“ koji je stigao do 8. mjesta najcjenjenije svjetske top liste Billboard World Albums.

  Svaki singl je postigao veliki uspjeh, a videospotovi broje milijunske preglede na YouTube-u, tako primjerice pjesma „Školjka“ bilježi više od 22 milijuna pregleda što Merlina svrstava u najveće regionalne glazbene zvijezde. Pjesme na njegovim koncertima stvaraju posebnu atmosferu i emociju što publika vjerno prati više od 30 godina koliko traje njegova karijera. Svih tih godina napisao je neki od ultimativnih hitova i najljepših pop pjesama koje su ikada napisane na našim prostorima, a na brojnim koncertima, kako ovdje, tako i u svijetu, okuplja mnoštvo generacija uvijek koristeći najmoderniju produkciju i postavljajući glazbene trendoveStoga će i ovo sjajno Blu-ray izdanje publika dočekati s oduševljenjem i uživati u nekim od najvećih i bezvremenskih hitova Dine Merlina.

  Ovaj limited edition Blu-ray obogaćen je knjižicom na 16 stranica s fotografijama te opisom koncertnog spektakla u Areni Zagreb. Režiju koncerta potpisuje Marko Zeljković, dok produkciju Blu-raya potpisuju CMC i Croatia Records u saradnji sa Magazom iz Sarajeva. Svi kupci Blu-raya dobit će i download kôd za besplatno preuzimanje video materijala na svoje računalo, a live audio snimci svih pjesama dostupni su i na digitalnim platformama iTunesDeezer i Spotify. (Croatia Records)

  PODIJELI